torstai 15. heinäkuuta 2010

Inspiraation haku

Tuntuu siltä että inspiraatio tähän touhuun on loppu... Ehkä se toki on vain kelistä johtuvaa, mutta kuitenkin. Tappelin jumittavan kaasuvaijerin poies, taino loppujen lopuksi meni hermot ja pistin sivuleikkureilla sen vaan poikki.
Huomaan myös että otan paljon vähemmän kuvia kuin aikasemmin... tiiä sitten saanko niin paljon vähemmän konkreettista aikaseksi etten tuu kuvia ottaneeks.
Nyt ekaa kertaa itsestänikin tuntuu siltä että mahdankohan olla reilun kk päästä viivalla...

2 kommenttia:

 1. Tervehdys Tumpelo :)

  Toivottavasti jaksat touhuta sen autosi kanssa edelleen. Ja vaikka joutuisit tinkimään tämän blogin pitämisestä sen kustannuksella, niin älä välitä, koska se unelmasi toteutuminen/haaveesi täyttäminen on tärkeämpää kuin meille muille kertominen (vaikka onhan tämäkin ilmeisesti osa sitä projektia).
  Ja mikäli suinkaan mahdollista, niin unohda koko projekti päiväksi pariksi ja anna itsellesi lomaa sen asian tiimoilta. Seurauksena voi olla tehokkuutta roppakaupalla seuraavalle tallipäivälle.
  Olen vaimoni kanssa seurannut tiiviisti blogiasi ja nostamme sinulle hattua todella korkealle.

  Terveisin toinen tumpelo Lapista :)

  VastaaPoista
 2. Kyl jokaisessa pidempään jatkuvas projektis on tärkeetä myös välillä unohtaa se muutamaksi päiväksi, etenkin näin hyvillä ilmoilla. Siitä saa sitten taas virtaa jatkamaan.

  VastaaPoista