tiistai 10. elokuuta 2010

Bling Bling

Noin vois joku ainakin sanoa kun katsoo noita iskareita ja vertaa niitä siihen autoon mihin laittamassa... Mutta edelleen olen sitä mieltä että auto on ensiksi tehtävä hyväksi ajaa ennenkun ruvetaan konepuolta ihmettelemään.
Eli pieni ihme kävi kun vanhoja alustan osia kävin näyttelemässä niin löytykin suoraan hyllystä sopivat, taino sopivat ja sopivat ei ne ihan "bolt-on" ole... Eteen tulossa Bilsteinin 4-ryhmän escorttiin tarkoitetusta iskarista favorittin sopivaksi viritelty ja taakse GAZ:n Ascoonaan tarkoitetut iskarit. Molemmista päistä löytyy korkeussäätö ja takana vielä jäykkyydensäätö. Jouset pysyy vakioina.
Tänään sitten vielä tuli ilmoitus Matkahuollosta että olis paketti, kas Sorvaamo Väinö Karpiola & Pojat olivat saaneet nopean ohjauksen tehtyä, joten sekin oottelis nyt asennusta.

1 kommentti:

  1. sehän on oikein että alusta ensin vaan sittenku alustan tekee vakiohepoille sopivaksi niin pikku virityksen jälkeen alkaaki tuntua vähän köykäseltä, kokemusta on... vaan noissahan se hyvä että helppo muuttaa jousia vaihtamalla ja ruuveja kääntämällä...

    VastaaPoista