lauantai 23. lokakuuta 2010

Game Over... ainakin hetkeksi

Hätäsesti sain kasattua jarrun, joka tuntui vähän jumittavan. Ja kyllähän se jumittaa aika paljonkin + kytkin taitaa luistaa kun ei meinannu liikkeelle päästä. Siinä kohtaa loppuu tältä päivältä inspiraatio, joten peruutusilmoitus jätetty...
Saattaa vähän hiljentyä päivitystahtikin, koska seuraavat tavoitteethan ovat vasta ensi vuonna ja talvi saattaa jäädä väliin siitä syystä ettei ole piikkipyöriä. Mutta projekti jatkuu, se on varmaa ja niin kauan kun ei ole lunta pystyy vielä aika paljon tekemään.

3 kommenttia:

 1. Harmi juttu tuo kisan peruuntuminen. Mutta uusi vuosi ja uudet kujeet; tsemppiä projektin jatkoon. Uskon vahvasti, että Skoda nähdään viivalla jo ensi talvena ;)

  VastaaPoista
 2. Harmillista tosiaan - meidänkin perheessä jännitettiin aika lailla, että ehditkö. Nyt vain lepoa hetkisen verran, ainakin rakentelun osalta, sitten viimeistelet auton ja talvella kisaamaan ;)

  VastaaPoista
 3. Hiljaa hyvä tulee, vaikka täälläkin oltiin jo varauduttu tulospalvelua netistä seuraamaan kun paikan päälle oli liikaa matkaa, mutta ensivuonna on taas uusi vuosi ja uudet kujeet :D
  Tsemppiä!

  VastaaPoista