tiistai 16. marraskuuta 2010

Kiusankappale

Ei sitä lunta sitten kauheen pysyvästi vielä onneksi tullut. Täten sain tänään irrotettua tuon jarrun, josko huomenna saisi sen purettua osiksi ja kenties kasattua uusilla osilla.
Varaosa-autosta sain takapäätä purettua lisää, takapuskurikin on näemmä joku erikoinen... Mikähän tehtaalla asennettu korisarja siinä oikeen on... Muuten hyvä, muttakun niitä ei saa rallissa käyttää, koska sitä ei minun mielestäni ole luokiteltu. Onneksi puskurissakin tämä korisarjan osa on näemmä vain kahdella ruuvilla päistä kiinni.
Tuli myös otettua pari kuvaa keulasta, koska epäilen että se ei ole ihan suora. Jokainen voi käydä gallerian puolelta katsomassa, mielestäni tuo hanttarin pyörä on jonkin verran taaempana mitä kuskin... onko se koko kori sitten kiero vaiko joku tukivarsi, tiedä sitä sitten.

2 kommenttia:

  1. Oletko mitannut taka- ja eturenkaan keskiön välisen mitan? Onko heittoja vasemmalla / oikealla puolella?

    VastaaPoista
  2. On tullut mitattua ja molemmin puolin sentilleen sama, mikä tuntuu yhä edelleen hieman järjenvastaiselta. Mutta eiköhän se nelipyöräsuuntauksessa sitten paljastu, semmoseen kuitenkin auto ennen kisaa vietävä.

    VastaaPoista