lauantai 18. joulukuuta 2010

Pikkasen vielä

Jarrujen ilmaus ja pitäis olla taas valmista siihen, että vois lyödä noi kuvan piikit alle ja lähteä testaa- maan... Jarrun sain siis kohtuu vaivatta kasattua ja laitettua takaisin paikalleen, samalla vaihdoin auton alle siirtonastapyörät. Josko ens viikolla kun Iso-Britannian paketti saapuu niin pääsis testailemaan... ja samalla toivoa ettei löydy lisää vikoja, kytkimen suhteen kun itselläni on pieni pelko.
Ja niin tuli tänään uudelleen mitattua se navasta-napaaan mitta, heittoa on 0,5 cm... Se ei siis selitä miksi nuo pyörät on niin eri kohdassa suhteessa lokariin, taitaa olla tukivarsi kiero.

3 kommenttia:

  1. Älä katso lokasuojista. Luota ristimittaukseen jos sen tekeminen mahdollista. Tukivarret kylläkin hyvin taipuvia ellei niitä ole vahvistettu?

    VastaaPoista
  2. Ei oo valitettavasti omissa oloissa mahdollisuus ristimittaukseen, eiköhän nelipyöräsuuntauksessa se sitten selviäisi... Ja juu tukivarret taitaa olla ihan vakioita, joten se lienee tällä hetkellä todennäköisin vian aiheuttaja.

    VastaaPoista
  3. Sen auton historia on niin rankka että lokasuojat saattavat heittää vaikka kuinka paljon. Aja ensin autolla. Mittaheitolla Ei välttämä mitään vaikutusta ajoon!

    VastaaPoista