tiistai 3. heinäkuuta 2012

"Uutta" rengasta alle

Kattelin noita takarenkaita ja tulin verranneeksi niitä tallissa oleviin. Lievää kulumaa havaittavissa... Ollut aina siinä uskossa, että vetävät pyörät kuluisivat enemmän. Niissä ei meinaan ole käytännössä mitään kulumaa näkyvissä. Toki nuo takarenkaat ovat saattaneet edesauttaa edelliskisojen leveitä ajolinjoja... Noh katsotaan lauantaina huomaako eroa.
Tarkoituksena oli tänään asentaa uusi panssari paikallensa, vaan kuinka kävikään. Panssarin tekijälle oli käynyt "pikku moka"... Pituus ja leveys mitat menneet päittäin = panssari on nyt semmoisen 20cm liian pitkä ja leveydeltänsä hieman nafti... Tulipahan komea tallin koriste.
Panssarin sijaan kävin läpi auton pultteja ja muttereita. Kyllähän sieltä löytyi taas vaihteeksi löysiä, mm. pakoputki oli melko paljon löystynyt. Hanttarin puolen vetonivelestäkin oli kumikin päässyt irtoamaan. Tankkaus ja pesu, sitten on taas valmista kilpailuun.

Ai niin sunnuntaina kävin tosiaan ajelemassa kilpaa, kotiin tuomisina oli peräti pokaali. Sitä vauhtia voi käydä katselemassa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti