perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vauriotarkastus

Kävin sitten purkamassa auton keulaa jotta näkisi mahdollisia vaurioita. Noh...
Jäähdytin on yhden pultin varassa kiinni (joka sekin löysässä...), todennäköisesti näin on ennenkin ulosajoa jo ollut. Alaosasta en edes löytänyt kiinnikkeitä, joten taidan keskittyä siihen, että laitan sen nyt kunnolla yläreunastaan kiinni.
Eniten mikä pisti silmään on tuo öljyn ja jäähdytinnesteen määrä panssarilla. Missään ei näkyvää, jatkuvaa vuotoa ole, joten tuo on kertynyt hiljalleen. Panssarissa on kyllä muutamia jälkiä, että on ottanut kiinni öljypohjaan. Tällä hetkellä veikkaan, että öljykertymä on huohottimesta. Sille ei ole omaa säilöä, vain letku alaspäin panssarin päälle. Jäähdytinneste on selkeästi alavesiletkun lähdön juuresta, sieltä tuntuu välillä tippuvan muutama tippa.
Mutta siihen ne "vauriot" jäävätkin. Pyöränkulmat täytyy tarkistuttaa, ne tuntuu vähän muuttuneen sitten viime tarkistuksen... Toinen takaiskari tuntuu olevan vähän jumissa, mut eiköhän sekin tuosta tokene. Hanttarin takaovi ei aukea, sille tapahtui jotain jo Orimattilassa, hanttarin etuoven sisäkahva hajoaa joka kisassa... ehkä ne tarttis kattoa parempaan kuntoon. Roiskeläpät on autoon laitettava, sen verta viime syksystä opin.
Sit toki ois nää mitä jäi syystauolla tekemättä, pakoputkisto ja vaihteensiirto. Voi olla että jäävät nytkin tekemättä... Nii ja tietysti traileriin tarttee vaihtaa kesärenkaat, kilpuriin ne jo vaihdoin.
Kesäkauden kilpailuohjelmaa olen jo vähän mietiskellyt, ainakin sen verran että aloitus tulisi olemaan siellä missä viime vuonnakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti