tiistai 12. kesäkuuta 2012

Joskus ei vaan suju

Kartturi on nyt alkuvuoden huomautellut, että autossa ei ole juuri mitään "kartturin tarpeita" kuten esim. paikkaa kynille. Pitää paikkansa, joten päätin että olisi aika tehdä asian eteen jotain.
Kynäpidikkeen metsästäminen onkin osoittautunut melkoiseksi haasteeksi. Imukupillisia malleja löysin pari, mutta niiden toimivuus kilpakäytössä on varmaan vähän heikompi... Olisivat kyllä olleet tyylikkäitä eläinfigureita kumpainenkin.
Joten luovutin ja ajelin tänään äkkiä töiden jälkeen paikalliseen autourheilutarvikeliikkeeseen. 5 min ennen sulkemisaikaa paikalle pääsin ja heillähän näitä oli. Vaan korttimaksukone rikki ja minulla 0€ käteistä... Ei tullu kuin semmoinen 80km turhaa ajelua...
Mutta päivän sähellyksethän eivät tähän loppuneet. Kotiin kun pääsin niin ajattelin käydä tankkaamassa Skodan. Lähihuoltamo menossa 30 minuutin päästä kiinni, ok lähdettävä heti sinne. Syy miksi näin, on se että ko. huoltamolla ei automaatissa käy minun "lasten" pankkikortti... Joten eikun talliin ja Skoda tulille. Jaa päävirtakatkasija onkin jo päällä ja tietysti pakkikin kun pakittanut talliin. Niin hetkinen... pakkivalothan eivät sammu avaimesta vaan vasta päävirroista... ***** . "Yllättäen" avainta kääntäessä ei tapahdu mitään, akussa ei ole pienintäkään elämää. Nooh onneksi akku on sen verta tuore, että laturilla siihen sai virtaa ja siten auton taas liikkumaan. Jospa huomenna koittaisi käydä tankkaamassa ja sen jälkeen tarttis vielä auto pestä niin eiköhän se olisi valmis kisaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti