keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Tumpelon historiaa osa 1

Mistähän tämän alottaisi...
Noh maallahan sitä on koko elämä asuttu, isäukko ajeli rallia 80 ja 90 -luvulla. Siitähän se kipinä on syttynyt kun pikkupoikana kuljettu isän perässä kattelemassa ja huollossa. Ja myös kaikki mahdolliset isän koosteet tapitettu VHS:ltä... Tästä on jäänyt muuten jäänteenä noiden kasettien ja dvd:en keräily. Tällä hetkellä taitaapi löytyä n. 200-300 erilaista moottoriurheiluaiheista VHS/DVD:tä.
Isän lopetettua ajelemiset vuosituhannen vaihteessa tuli eräänlainen suvantovaihe, itse kun harrastin suunnistusta ja salibandya. Mutta jotenkin nekin vain sitten jäi taka-alalle ja 2005 oman kameran ostamisen myötä taas heräsi kiinnostus todella takaisin rallitouhuun. Todellisena sysäyksenä oli samana syksynä ostettu kevari, joka mahdollisti rallireissujen tekemisen omatoimisesti. Ja se oli menoa sitten... 500km reissuja tuli "pahimmillaan" sen 90km/h kulkevan laitoksen kanssa tehtyä ja kuvia ja videoita räpsittyä ties kuinka paljon.
2007 oli sitten 18 vuotta tulossa täyteen, jolloin päätin suorittaa vähän ennen ajokortin saamista rallitutkinnon "kaiken varalta", jos sitä joskus olisi varaa/mahdollisuus harrastaa...

PS. Tänään virallisesti ostos siirtynyt nimiini...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti