keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kärsivällisyys kovilla

Taas niitä päiviä kun miettii että onko tässä touhussa yhtään mitään järkeä... Ajoin auton ulos, no se "korjattu" pyörä täysin jumissa. Korjasin tänään toisen puolen tavarat, pirun piukka sekin = laahaa, mutta taitaa sentään pyöriä vähän. Talliin auton sai juuri ja juuri pakitettua, vähän se sutas et naapurin autokin on nyt sit vähän kurassa... Mitähän pirua sitä nyt pitäisi tehdä?
Niin ladata kameran akkku ettei tulis samaa tilannetta kun tänään...
Kuvassa on nyt tän toisen puolen jarruletku/putki viritelmät... pienen matkan sisällä kolme liitosta, voisi kysyä että kannattikohan sitä alkuperäistä putkea vaihtaa?

1 kommentti:

  1. Taas niitä päiviä kun miettii että onko tässä touhussa yhtään mitään järkeä... Ajoin auton ulos, no se "korjattu" pyörä täysin jumissa. Korjasin tänään toisen puolen tavarat, pirun piukka sekin = laahaa, mutta taitaa sentään pyöriä vähän. Talliin auton sai juuri ja juuri pakitettua, vähän se sutas et naapurin autokin on nyt sit vähän kurassa... Mitähän pirua sitä nyt pitäisi tehdä?VASTAUS:LÖYSÄÄ SE KENKIEN SÄÄTÖ ON OIKEESSA KENGÄSSÄ OLEVA HAMMASTUS!!!

    VastaaPoista